onsdag, juni 27, 2007

Dagens Næringsliv

Hvilken næring fyller du deg med om dagen?Kom bare til å tenke på.. Det var ikke det jeg tenkte jeg skulle skrive litt om; jeg ville heller skrive litt om hva som skjer om dagene. Så altså, i ikke-kronologisk og lite gjennomtenkt rekkefølge:

-Gard har skrevet på bloggen sin (avantgard-gard.blogspot.com) om sin motvilje mot blogging
-Gard er sur fordi ingen har kommentert bloggen hans (ved nærmere ettertanke henger vi kanskje begge etter, ettersom vi ikke har solgt sjelen vår til facebook. Begynn med klinkekuler i POG's glansdager...)
-Marthe har reist til Colombia, og jeg har også lyst. Men Gard og jeg skal jo bo der litt når det blir tid for det, så. Jeg trøster meg med det! Samt speiderleir i Colombia neste sommer.
-ang. speiderleir: Vi reiser på lørdag! www.kretsleir.no for spesielt interesserte.
-www.samordnaopptak.no - noen andre som kjenner det i magen? Jeg skal ikke til afrika eller ansgar til høsten, men derimot til Erik Pontoppidans gate 8. 5018 Bergen velkommen! Har fått låne en stol av øyvind og skal på fretex også, så dette kan bli fint.

Forøvrig er Stine og Aleksander et ekte par, og Torstein er hjemme fra siv.ing.studier. Han jobber på gølvet på Hordvikneset, sammen med guten min. Straks tar jeg bussen til Midtbygda sjukeheim. Jobben min er bl.a. å lese avisen sammen med de gamle. Misunn meg gjerne.

3 Comments:

At 11:42 p.m., Blogger Anita said...

Hey!
Så kjekt å høre at du har fått en egen kåk i byn då:)
Det er jo veldig greit, då har eg en plass å gå etter eg har mistet siste toget fra byn:p hehe.. neida..
Gleder meg masse til å besøke deg i din nye bolig:D
Gla i deg jento:)

 
At 9:47 p.m., Anonymous Anonym said...

Hallalois kjære deg! har sakna deg i uminnelege tider! sån.. kva tid skal me leika før eg fere til grimstad?

No står pappa i stege utom glaset mitt, men da går bra for samvitet mitt e reint då eg vaska yarisen blank og skinnande flott for berre nokre augonblink sidan..

Korleis e ståa i heimen? heier på deg, eg, solfrid!

P. S. eg ve me detta be om orsak for ikkje å halda meg til tema i kommentaren min, skal stramma inn på meg sjølv frå neste post og ut, da e tross alt ikkje for ingenting eg e postmann! hia

P. P. S. Ha ein fin dag og sumar!

 
At 6:01 p.m., Blogger Thor Haakon Bakke said...

Du suger som blogger. Ellers håper jeg du har det megadigg i Oslo.
Skam deg! Klipp deg!
Kos thor

 

Legg inn en kommentar

<< Home